Συνάδελφε ψήφισε ΕΚΑ Αθήνας , θα είναι και την επόμενη μέρα δίπλα σου!!! του ΦΩΤΗ Βασίλη!


Στις εκλογές της ΕΑΣΥΑ που αρχίζουν την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8, την Κυριακή 9, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 γίνεται πράξη για πρώτη φορά από το 1996 η εντολή των συναδέλφων της ΔΑΕ για ΕΝΟΤΗΤΑ και συνεργασία όλων των συνδικαλιστών που υπηρετούν στην ΔΑΕ, ώστε όλοι ΜΑΖΙ να αγωνιστούμε για την άμεση επίλυση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων μας.

Έτσι συνάδελφοι για πρώτη φορά από το 1996 όλοι οι υποψήφιοι της ΥΜΕΤ θα κατέβουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ με το ΕΚΑ Αθήνας, ενώ και οι υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών από την ΔΑΕ και την ΥΑΤ μετριούνται με τα δάκτυλα του ενός χεριού !!!

Η ΕΝΟΤΗΤΑ συνάδελφοι θα μας οδηγήσει σε μια νικηφόρα πορεία στις εκλογές, που θα είναι νίκη ΔΙΚΗ ΣΑΣ, νίκη του συνδικαλιστικού ήθους και όχι της κομματικής ιδιοτέλειας .

Συνάδελφε ψήφισε όποιον έχεις δει στα μέτρα ,όποιον βλέπεις μαζί σου στην μεταγωγή ,αυτόν που βλέπεις μαζί σου στα κρατητήρια, στο γήπεδο, στην σκοπιά στο περιπολικό στο τζιπάκι ψήφισε τον συνάδελφο με τον οποίον τρως τις πέτρες, τις μολότοφ , αυτόν που θα είναι και την επόμενη μέρα δίπλα σου.

                                                              ΨΗΦΙΣΕ  ΕΚΑ ΑΘΗΝΑΣ 

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

ΦΩΤΗΣ Βασίλειος
Υποψήφιος για το  Δ.Σ της ΕΑΣΥΑ
&για Αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ
 

Related

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ 5342222895398753261

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 210 5245210 fax 2105245288 email:synetelas2011@gmail.com & info@synetelas.gr

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συγχρονη Αστυνομια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

item